keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Wednesdays psycho news

Keskiviikko. Mä otin taas aamiaisella vaan ihan vähän velliä. Sitä tuli lautaselle kolmen lusikallisen verran. Tää selkeesti toimii. Kun mä otan lautasen ja siihen velliä, ei hoitajat kiinnitä huomiota paljonko mä todellisuudessa sitä velliä otan.

Tänäänkään ei kuunneltu aamulla mitään biisiä. Mälsää. Lounaalla oli soijakastiketta ja perunaa ja tosi hyvää salaattia. Päivällisellä oli pinaattikeittoa, kananmunaa ja kuningatarkiisseliä.

Päivällä mä olin liikkasalissa pelaamassa sulkkista. Se oli kaikkien psykan osastojen yhteinen pelitunti, mut siellä ei ollut muilta kuin meidän osastolta pelaajia. Tosin vastaanotto- ja pitkäaikaisosastoilla ihmiset on yleensä siinä kunnossa ettei ne oikein pelaile. Ei ainakaan suurin osa. Sulkkis oli tosi kivaa ja muutenkin se oli kivaa vaihtelua, kun me pelataan aina vaan sählyä, korista tai futista, vaikka sähly onkin ihan huippukivaa. Mä jännitin koko päivän, tuleeko joku hoitaja kieltämään multa liikunnat sen lääkärin eilisen päätöksen nojalla, mut ei kukaan tullut. Onneks.


Illalla olis ollut liikkasali, mut mä en voinut osallistua, kun mulla on ollut tänään kurkku tosi kipeä. Illan sali ja sauna tosin peruttiin, kun hoitajilla on niin kiire. Keskenämme me ei saada mennä. Eikä niiden kiirettä helpottanut alkuillasta toiselta osastolta tullut hälytyskään.

Tossa äsken mä tein pitkän kävelylenkin supermarketille ja kävin samalla ettimässä kirurgian osaston ja tsekkaamassa siellä olevat välipala-automaatit, kun kahvio on nyt suljettu eikä sinne pääse. Se on tyhmää, kun olis kiva kahvitella siellä ja tavata vanhempia tai kavereita. Ne automaatit oli kyllä ihan ok:t. Niistä saa erilaisia kahveja, sämpylöitä, jogurtteja, viinereitä, karkkipusseja ja suklaapatukoita. Ja siellä aulassa oli pöytäryhmiäkin, joissa istua.

Kohta alkaa BB-Extra ja sitten tulee Salkkarit, joten mun täytyy lopetella. Kasin maissa on sitten iltalääkkeet ja iltapala. Sen jälkeen mä varmaan luen vähän aikaa kirjaa ennen kuin käyn nukkumaan. Tässäpä nämä kuulumiset tältä päivältä. Voikaa hyvin. <3

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulle myös hyviä vointeja. <3

ELINA SIBERIA kirjoitti...

moi! en muista oonko kommentoinut koskaan aikaisemmin, mutta luen tiiviisti sua koska kirjoitat vaan jotenkin niin... mukaisasti! ja tuota. mulla ois pari kysymystä, joita en viitsi tässä esittää, olisiko mahdotonta että ottaisit muhun esim. sähköpostilla yhteyttä? laitan tähän emailini, se kun on jo julkinen muutenkin : D eli: elinalicee@hotmail.com
ja jos vastaat niin olisi mukava tunnistaa sut jostain, eli jos laitat vaikka otsikoksi "Pura täällä moi" tjsp, etten heitä vahingossa roskapostina pois :'3

ja pärjäämisiä sinne osastolle! :3

Pura kirjoitti...

Kiitti! :)

Pura kirjoitti...

Moikka ja hei kiitti! Ilman muuta laitan sulle sähköpostia, kiva juttu kun kysyit. :) Laitan tässä viikonlopun aikana, kun vaan ehdin. :)

Lähetä kommentti