maanantai 23. kesäkuuta 2014

Losing my mind

Mä en tiedä miten mä kuvailisin mun nykyistä olotilaa. Mä en osaa. Mä en löydä sanoja. Mä oon vaan... sekaisin. Mä oon mennyt ihan vitun sekaisin. Mut samalla mä oon jotenkin tyhjä. Jos se edes on mahdollista. Mä en pysty ajattelemaan. Mä en pysty tekemään mitään. Mä osaan vaan sanoa, että mun tila on mennyt huonommaks. Paljon huonommaks. Huonommaks kuin koskaan aiemmin...

Mä en enää edes tiedä kuka mä olen vai olenko mä kukaan. Ainakaan mä en ole se, joka mä joskus olin tai joka mun edes pitäisi olla. En mä taida olla koko aikaa ihan tietoinen ajankulustakaan. Tai olenko mä täällä vai jonkun aikaa jossain muualla, jossain toisessa todellisuudessa, vai missä mä olen?

Ehkä mun olisi vaan parasta mennä osastolle. Ehkä mun pää selviäisi siellä. Ehkä ei. Mut mä en voi mennä sinne, koska ne pakottaa mut syömään. Ja jos mä syön, mä lihon. Mä en voi syödä. En voi en voi en voi.

Mut mä en voi jatkaa näinkään. Muuten mä hajoan kohta lopullisesti...

6 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Niin, sitä mä pelkään, että sä jatkat ja hajoat lopullisesti... Mä niin toivon, että sä löytäisit halun parantua, mutta tiedän, että se on vain ja ainoastaan SINUSTA kiinni. Mihin asti aiot jatkaa..

Pura kirjoitti...

En mä tiedä, kun mä en edes tiedä mistä tää johtuu tai miksi mä olen näin sekaisin... :/

Anonyymi kirjoitti...

Itse koin tuollaisia epätodellisia oloja kun olin kaikkein sairaimmillani ja laihimmillani. Joskus tuntui ettei mulla ollut ääriviivoja lainkaan, että olin kuin utua. Saatoin maata tunteja taivasta katsoen ja vajota johonkin tietoisuuden tuolle puolen. Siitä aika pian olin osastolla. Kyllähän sun täytyy ymmärtää että jossain vaiheessa olet joka tapauksessa sairaalassa, jos et muuten niin pakolla. Ennemmin tai myöhemmin. Mutta helpompaa olis sulle kun menisit vapaaehtoisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Lihominen parantais sun oloa... Onko tää oikeesti laihuuden arvosta? :/ Ei kaikki maagisesti muutu hyväksi kun sä saavutat laihuuden. Asiat menee tästä vaan huonommaksi. Sun pitäis saada sun prioriteetit kohdalleen.

Pura kirjoitti...

Hei kiva kun kerroit. Ehkä ne mullakin liittyy just tohon laihuuteen. Ainakin se olis mukavampi selityis kuin että oon menettämässä järkeni. Ja joo, ihan oikeessa oot tosta mitä sanoit sairaalasta. :/

Pura kirjoitti...

Ei se varmaankaan oo, mut laihuus tuntuu olevan ainoa asia, jota haluan ja joka sais mun mielialani paremmaks, vaikka huonommakshan se taitaa vaan mennä. :/

Lähetä kommentti