torstai 26. kesäkuuta 2014

Not eating nectarines anymore

Keskiviikon ruokapäiväkirja

Kahvi maidolla = 8 kcal
8 viinirypälettä, 100g raejuustoa, 70g tonnikalaa vedessä,
tomaatti + lasi Fun Lightia = 200 kcal
2 mukia teetä maidolla = 8 kcal
Lämmin kuppi = 80 kcal
Nektariini + 8 viinirypälettä = 84 kcal
2dl mehukeittoa = 16 kcal

= 396 kcal

Oh God, mun päivä alkoi niin hyvin, mut totta kai illalla iski kauhea nälkä ja mä vaan söin ja söin ja söin. Mut onneks päivän kalorisaldo ei oo enempää kuin 396 kcal. Silti outoa, kun ei ole syönyt paljoa mitään, mut ihan pienet ruuat kerryttää hirveästi kalorisaldoa. Kuten vaikka toi Lämmin kuppi. 80 kcal ja se oli pelkkää litkua. Olis nyt ollut edes jotenkin keitontapaista, että pitäis edes nälkää.

Samaten nektariini. Mitäs vattua, yhdessä nektariinissa on 60 kcal! Seriously? Joo eipä päädy ne enää mun kauppalistalle ei. Mut pakko syödä toi korillinen loppuun. En viiti heittää roskiinkaan.

6 kommenttia:

Mona Mayhem kirjoitti...

Miten sä pärjäät noin vähällä? Pakko udella, anteeksi.

Pura kirjoitti...

Ei mitään, saaha sitä kysyä. :) Haha, en itse asiassa tiiä itekään.

Anonyymi kirjoitti...

Eihän noista saa kasaan edes yhtä ateriaa :O nii vähän on energiaa. Sun keho ei kestä tuommosta :/

Pura kirjoitti...

Mä meinasin kirjoittaa, että oot varmaan ihan oikeassa, mut kyllähän sä oot oikeassa. Mulle toi ruokamäärä vaan näyttää kamalan suurelta.

Uneksija kirjoitti...

Ei se ole paljoa, hassu tyttö! Sitä paitsi hedelmiä kannattaakin syödä. Niissä ei loppujen lopuksi ole paljoa kaloreita ja saat kuitenkin tärkeitä vitamiineja :)

Ootko syönyt koskaan chia-siemeniä? Suosittelisin niitä sulle, vaikka teelusikallinen joka päivä rasvattomaan jogurttiin tai funlightiin. :) Saisit niistä piiiitkän listan erilaisia ravintoaineita. Googlaa chia-siemenet!

Pura kirjoitti...

Niin eihän se taida ollakaan. :D

En oo syönyt. Täytyykin googlata, kiitti! On pitänyt kanssa ostaa auringonkukan- tai seesaminsiemeniä tai jotain vastaavaa, mut en sitten koskaan muista. :/

Lähetä kommentti