tiistai 10. kesäkuuta 2014

What have I done?


Eilisestä pänttäyksestä. Ostin sitten karkkia. Joo joo se auttaa mua tsemppaamaan ja lukemaan. Joo auttoihan se, mut k a r k k i a. Karkki on kiellettyjen ruokien number one. Ei saatana. Ihan järkyttävän paljon kaloreita.

Mä en tajua miks mä teen tätä itselleni. Miks mä ostan karkkia, kun mä varsin hyvin tiedän, että se on kiellettyä. Arvatkaa paljonko mua hävettää? Näin [                                               ] paljon. Vähintään noin paljon. Mua hävettää niin, että mun tekee mieli vetää huppu pään yli ja painua maan alle.

Mä olen paskin anorektikko 4-ever. Ei kukaan sorru yhtä usein ja yhtä pahasti kuin mä. Säälittävää. Läski laiska paska.


m ä  l o p e t a n  s y ö m i s e n  .

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei pieni älä sano noin, sä tarvitset ruokaa, vaikka edes hiukan että sä pysyt elossa :( koita jaksaa ja yrittäidit syödä vähintään 400 kcal päivässä, ja silläkin laihtuu. En yritä saarnata tai mitään mutta olen huolissani susta ja olet tärkeä vaikken tunne sua <3

Ritti kirjoitti...

Miten sun pääsykoe meni?:) ehkä ne kalorit auttoi sua lukemaan, vaikka olisikin ollut parempi hankkia ne oikeasta ruoasta. Mutta maailma ei yhteen karkkipussiin tai osaan siitä kaadu!

Anonyymi kirjoitti...

Voi sua..:( Mäkin sorrun usein, vaikkakin tavoitteenani onkin saada lisää painoa. Se vaan kun ei aina uskalla ottaa esim. Just sitä karkkia. Mä kyllä otan täksi viikonlopuksi irttareita! Mun on pakko! kauankohan se on ollut mun haastelistalla..? Ei se mitään haittaa jos tuleekin enemmän kaloreita, oon sua noin 10 v nuorempi ja saan syödä yli 2000 kcal ja paino ei nouse. Yksi päivä ei sitä paitsi vaikuta yhtään, vaan se kokonaisuus, jonka varmaan tiesitkin jo.
tsemppiä sulle! <3

Pura kirjoitti...

Joo vois olla kyllä ihan hyvä syödä just vaikka ton 400 kcal, koska sitten tosiaan laihtuis ja ainakin olis energiaa tehdä jotain. Mut on vaan niin vaikeaa syödä. Joo mä ymmärrän kyllä eikä pieni saarnaaminenkaan haitaa ellei se ole tyyliä 'ttu sä oot typerä'.

Mut tiiätkö oikeesti tosi... en mä löydä oikeaa sanaa... upeaa lukea, että välität vaikket edes tunne mua. Nykyään vaan tuntuu, ettei kukaan välitä kuin omasta navasta. Mut älä huolissas. :)

Pura kirjoitti...

Haha, joo tosiaan joku kunnon ruoka olis ollut paljon järkevämpi vaihtoehto, mut kyllä noi karkit auttoi. Kirjoitan pian ihan oman postauksen tosta pääsykokeesta. Niin ei oikeasti muuten kaadukaan! Pitäis joskus yrittää nähdä kokonaisuus. :D

Pura kirjoitti...

Hei toi on tosi hieno kuulla, pidä tosta painon nostamisesta kiinni! Sittenhän sä voit oikein luvan kanssa herkutella! Mä just tiiän, miten vaikeaa on syödä edes yks karkki, saati että söin niitä (onneks pienen) kulhollisen. Mut osta ihmeessä irttareita. Mieti, saat haasteen suoritettua (siinä on jo itsessään palkinto) ja sit saat herkutella itsevalitsemilla karkeilla. Katot vaikka jonkun leffan samalla kun herkuttelet. :) Ja ihan totta, kokonaisuus ratkaisee, mut sitä ei tuu yleensä vaan nähtyä.

Tintti kirjoitti...

Voi pieni :3 ei maailma kaadu siihen et söit karkkia, eikä ne pahaa sulle tee vaikka kalorit kannattaa hankkia oikeasta ruoasta. Etkä sä oo paskin anorektikko♡ terveisiä toiselta anorektikolta ^^ sä oot mulle tosi tärkeä ihminen ja rakastan sua vaikka en sua tunnekkaa mut sä saat mut aina ajattelemaan positiivisesti vaikka olis kui huono fiilis♡ iso kiitos sulle Pura! ^^

Pura kirjoitti...

Ää... voi ei saa kirjoittaa noin kauniisti. <3 Ihanaa, että saan sut ajattelemaan paremmin, vaikka musta tuntuu, että mun tekstit on suunnilleen aina vaan kauheaa angstausta. Vitsit, vaikutat just sellaselta ihmiseltä, että olis niin huippua saada tuntea sut. <3 <3

Ja kiitos sulle kanssa. Tälläiset kommentit on kanssa yks syy miks kannattaa kirjoittaa blogia. ^^

Tintti kirjoitti...

Haha :D en tiiä miks, mut oot yks ainoista ihmisistä jotka saa mut ajattelemaan paremmin ja olla tekemättä tyhmyyksiä..mustaki olis niiiiiiin mahtavaa tuntea sut vois tulla juttelee sulle ku tuntuu siltä ja joskus viettää vaan aikaa yhdessä:33♡ Mä mietin et vois itekki alkaa kirjottaa blogia, vaikka vaan päiväkirja tyylillä et sais purkaa ajatuksia ja joku vois samaistuu niihin :)

Tintti kirjoitti...

Jotta herään aamulla töihin mä meen nukkumaan hyvää yötä pura♡

Pura kirjoitti...

Kauniita unia :)

Pura kirjoitti...

Aww... eikä, voi vitsit. <3 Mä voisin kirjoittaa sulle vaikka Kik:iin, jos sulla on semmoinen. :)

Ala ihmeessä kirjoittaa. Päiväkirja on just hyvä vaihtoehto, mut mä en osaa oikein kirjoittaa sitä, kun kukaan ei lue eikä kommentoi. Vaikka täällä sitten saa varautua, että tulee välillä kuraakin niskaan. :/

Ja mä ainakin mielelläni lukisin sun ajatuksia. :)

Tintti kirjoitti...

Kik juttu kuulostaa hyvältä, kik tytinaa :} jeejee sunnuntaina takasin suomeen, oon ollu nyt 6vk työssäoppimas Ranskassa yhellä tallilla ja on muute ihan huippu paikka!!!
Ja voisin joo alkaa kirjottaa blogia, ois ainaki ykslukija :D♡

Pura kirjoitti...

Eikä, kuulostaa ihan äly hyvältä! Ranskassa ja vielä töissä heppojen parissa, vitsit. Laitan sulle jossain välissä viestiä Kik:iin. :)

Mä uskon, että sulla tulis kyllä olemaan vähän useampikin lukija, mut joo, ainakin yks. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa lukea tämä, auttoi mua saamaan järkeä päähän syömistaisteluun vaikka fitness-lajeista joita Linda edustaa en muuten pidäkään :) kovasti tsemppiä sinulle paranemiseen. http://lindamanuella.fitfashion.fi/2014/02/21/miksi-mielummin-syoda-kuin-olla-syomatta/

Pura kirjoitti...

Kiitti linkistä! :) Kirjoitus oli ihan asiaa. Lähes kaikki oli mulle ennestään tuttua ja minkä jo tiesin, mut oli hyvä lukea sitä ihan mustana valkoiselta niin sen taas sisäisti uudelleen. Kun ei noita tuu muuten oikein ajatelleeks.

Anonyymi kirjoitti...

Hah mäkin olen ammatiltani terveystiedon opettaja ja ammattivalmentaja, joten välillä tosiaan tuntuu hölmöltä hakea järkeä päähän teksteistä, joiden sisältö on perjaatteessa ihan peruskauraa. Anoreksia on kuitenkin sairautena sellainen, että sitä helposti toimii toisella tavalla, vaikka nämä asiat tietäisikin. Toivon Sinulle kaikkea hyvää; vaikutat upealta tytöltä, ja todellakin ansaitset terveen elämän. Ainakin omasta kokemuksestani voin sanoa, että nyt, kun olen saanut itseni taas syömään ja normaalipainoiseksi, elämä on niin paljon onnellisempaa. Toivon täydestä sydämestäni samaa Sinulle. :)

Pura kirjoitti...

Joo, ihan totta. Kyllä mä muille osaisin neuvoa anoreksian vaaroista ym. asioista, mut kuitenkaan sitten itse ei tule toimittua niiden mukaan. Ihana kuulla, että sulla menee hyvin ja kiitos muutenkin kommentistasi. :)

Lähetä kommentti