tiistai 3. kesäkuuta 2014

Anorexia menu


Hampurilainen ja ranskalaiset. Ja mä söin ne. Sunnuntaina. Santa Fé:ssa. Mä en voi oikein uskoa sitä. Eikä se morkkiskaan ollut niin paha kuin mitä mä olin odottanut sen olevan. Enkä mä oksentanut.

Siitä asti kun mä sairastuin anoreksiaan, se on ollut aina sitä että mä valitsen menusta salaatin ja katson kaihoten kun muille tuodaan pöytään mitä herkullisemman näköisiä annoksia. Ihan turha mun olisi edes katsoa muita annoksia. Se on salaatti tai alkupalat, it's your choice.

Mutta nyt. Nyt mä päätin, että mä saan valita listalta ihan minkä tahansa annoksen. I-h-a-n  m-i-n-k-ä  t-a-h-a-n-s-a. Mä valitsin sitten sen hampparin mitä mun oli niin tehnyt mieli. Ei se kyllä ollut mitenkään huikean hyvää. Enkä mä sanonut tota anan äänellä. Se oli pieni pettymys, etenkin kun mä olin niin odottanut sitä.

Anorektikoille pitäis muuten olla omat menut. Anorexia menu. Siinä vois olla alle 10 kcal, alle 100 kcal ja tosinälkäisille alle 200 kcal ruuat listattuna. Vähäsuolaisia, vähähiilihydraattisia, rasvattomia ruokia. Sekä tietty annosten sisältämät kalorimäärät tarkasti listattuna joka annoksen kuvaukseen. Joo, sitten mäkin voisin alkaa käydä ravintoloissa! (Anot, tämä oli sitten niin kuin vitsi).

Iltapäivän käynnillä psykologi ilahtui mun ravintolauutisesta ja onnitteli mua. Ihan niin kuin mä olin arvannutkin. Mä sanoin kiitos, mut en mä hyppinyt riemusta. Mä en halua parantua anoreksiasta. En halua! En mä näe anoreksiaa minään ongelmana. Sairautena, josta tulisi parantua. Eikä toi ollut mikään ensimmäinen askel kohti paranemista. Toi oli vain pieni harha-askel anoreksian polulta. Vaikka olihan se joo ihan kiva käydä pitkästä aikaa ulkona syömässä. En mä sitä kiistä. Mut toi oli tossa enkä toista kertaa enää mene.

Tässä kuvattuna mun sunnuntain syömiset. Ei tämäkään ollut mikään anorektikon normipäivä, kun kävin kerran ravintolassa. Katotaan, josko mä jonain päivänä saisin kuvattua ihan mun tavalliset päivän syömiset.


2 mukia kahvia maidolla = 16 kcal
Santa Fé:n hampurilaisateria ranskalaisilla. Sääli, että unohdin ottaa
kuvan syötyäni. En meinaan jaksanut syödä tota edes kokonaan.
Calorie content = unknown
2 lasia Fun Lightia = 2 kcal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti