perjantai 30. toukokuuta 2014

Wow, she really eats!

Pitkästä aikaa ruokapäiväkirjaa! Mun on pitänyt jo monena päivänä ottaa päivän syömiset kuvina, mut jotenkin aina päivän lopussa huomaan, että mulla on puhelimessa vaan yks ateria kuvattuna ja oon kivasti unohtanut kuvata kaikki muut. Mut nyt muistin kuvailla kaikki!

Tässä on mun toissapäiväiset syömiset ja muuten tää olis aika normi päivä, mut kahvia juon yleensä paljon enemmän ja toi lämmin ruoka on tosi iso poikkeus. Mä kun en koskaan syö lämmintä ruokaa enkä edes muista milloin viimeks olisin syönyt, hups. Ja tulihan tosta lämpimän ruuan syömisestä hirveen huono omatunto. Kun ei sais syödä ei. Mut hyvää oli silti.

Mut keskiviikkona laitoin pitkästä aikaa ihan kunnon ruokaa kun oli niin tajuttoman kova nälkä ja jaksoin tehdä jopa perunamuusinkin itse! Oon siitä vähän ylpeäkin itsestäni. Kun hyvä että mä yleensä jaksan tehdä edes voileivät. Ja siis mä nimenomaan osaan laittaa ruokaa, mä en vaan koskaan jaksa.

2 mukia kahvia maidolla = 16 kcal
Keskikokoinen porkkana = 25 kcal
(En mä tota sentään kuorineen syönyt, se vaan näytti kuvassa
paremmalta kuorineen).
2 lasia Fun Lightia = 2 kcal
Chorizomakkara (soijaa) + perunamuusi + 1½ salaatinlehteä,
kurkkua, ½ tomaatti + lasi light-limsaa = 274 kcal
(Noi muhkurat tossa muussissa on sitten sipulia).
2 sämpylää + 2 siivua juustoa, 2 salaatinlehteä, kurkkua, kevytlevite + lasi light-limsaa
= 213 kcal

= 530 kcal

Okei, 530 kcal on sinänsä helpotus, koska mä luulin että näistä kaikista tulisi jotain yli 800 kcal. Mut silti. Hyi miten paljon. En mä nyt yleensä noin paljon syö. Normaali energiansaanti päivässä on mulla jotain 200-400 kcal.

Tää kuvaileminen oli oikeestaan ihan hauskaa ja ainakin paljon kivempaa kuin syömisten pelkkä listaaminen. Niin että kuvailen päivän syömisiä varmaan jatkossakin. Nyt oon viimeiset pari päivää vetänyt noita samoja pöperöitä, mut laitan kuvia kunhan syön taas jotain muuta.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sydän ja aivot kärsivät muiden muassa:<

Pura kirjoitti...

Tiiän :/

Anonyymi kirjoitti...

Tää oli kiva postaus :) lisää tälläsii. Syöt muuten suht samallaittiin kuin mä paitsi että ite syön aamupalaa (muroja) ja välipalaks jotain rahkaa ja vihanneksia. Noi soija chorizot on hyvii :3 :D
-Gabriela

Pura kirjoitti...

Jee kiva että tykkäsit. :D Kuvailen näitä ihan mielelläni. Se on oikeesti tosi hyvä, että syöt aamupalan kun se on kuitenkin tärkein ateria. Mä oon ihan pienestä asti ollut huono syömään aamiaista. Eli ei siis mikään anajuttu.

Joo noi on tosi hyviä ja samoin saman valmistajan soijanakit ja -mureke ainakin. Kannattaa kokeilla! :)

Anonyymi kirjoitti...

Minkälaisia ihmisiä ihailet? Ihailetko ketään julkkista tai onko mieleesi jäänyt ketään henkilöitä elämässäsi, joita ihailisit? Esim. lapsuudesta, koulusta, hoitosuhteista, kaveripiiristä, suvusta tai jostain muualta? :)

Anonyymi kirjoitti...

Dumdum, tykkäsin tästä! Herkullisen näköisiä annoksia ja leipiä itsellesi teet n___n Kunpa vielä kykenisit joskus nauttimaan niistä niin paljon itsekin, että pääsisit anasta eroon. Koska nähtävästi kuitenkin osaat koota terveellisiä ruokia, määrät vain saisivat tietenkin olla suurempia. Mutta tuolla linjalla et varmasti edes saisi itseäsi liikalihavaksi :>> Anteeksi, ei pitänyt höpötellä tällaisia, mutta kun en tahtoisi ainoastaan kehuakaan näitä, ihan periaatteesta, sillä pelkäisin sitten kannustavani sua syömään vaan vähemmän u__u

V kirjoitti...

Ei tuolla kyllä pidemmän päälle elä :/ Itselläni lähtisi ahmiminen kokonaan käsistä, jos palaisin takaisin siihen about 500 kaloriin, mitä joskus vuosia sitten pidin rajana. Eikö sulle tule koskaan nälkä noilla määrillä? Tai siis tunnetko vielä nälkää?

Pura kirjoitti...

Mä ihailen itsevarmoja ja rohkeita ihmisiä, jotka puolustavat heikompia, uskaltavat olla omia itsejään ja tulla kuulluksi jos heidän täytyy ja uskaltavat sanoa oman mielipiteensä vaikka olisivat sen kanssa sitten ainoina valtavirtaa vastaan. Siis sellaisia ihmisiä, jollainen mäkin tahtoisin olla.

Kyllä mä ihailen ihan kahta tuntemaanikin henkilöä, joista toinen kuuluu yhteen noista sun mainitsemistasi kategorioista ja toinen on mun ikäinen. Joo olipas selkeästi sanottu. Mutta mä en voi kertoa enempää, koska se keitä mä ihailen on mulle henkilökohtainen asia, vaikkei se muille olisikaan sellainen. Ja tietty äitiä ihailen myös!

Julkkiksista en ihaile ketään, koska he tuntuvat olevan niin "kaukana" ja elävän niin erilaista elämää etten pysty edes samaistumaan heihin. Tietysti ihailen sellaisia kuin Malala Yousafzai, mutta hän ei ole ehkä sellainen "julkkis" mitä tarkoitit.

Ystäväkirjoihin tai vastaaviin, joissa kysytään ihailemaani henkilöä, kirjoitan yleensä Vikings-sarjan shieldmaiden Lagertha. :)

Pura kirjoitti...

Haha, mä oikeastaan noita kuvia muokatessani kattelin, että onpas noi leivät jotenkin aneemisen näköisiä. Pelkkää vaaleavihreää kun ei ole mitään punaista mukana. Täytyy varmaan ostaa paprikaa tai jotain. :D

Ei kyllä mä ihan ymmärrän noi sun "höpöttelyt" sillä ethän sä tietenkään voi tukea mun anapuolta. Ja kyllä mä tajusin että mitä sä niin kuin kehuit. :)

Pura kirjoitti...

Mullakin oli joskus ahmimisita just vähäisen syömisen takia, mut oon onneks päässyt eroon siitä. Kyllä mä joo tunnen nälkää... joskus. :/

Kivaa muuten, kun oot nyt taas kirjoitellut enemmän. Blogiisi meinaan. Mä oon niin huono kommentoimaan, mut kyllä mä kuljen mukana. Vähän huomaamattomammin vain. :)

Lähetä kommentti