torstai 29. toukokuuta 2014

Asylum


Taaskaan ei ehdi kirjoittaa pidemmästi, koska ihan kohta alkaa Subilta American Horror Storyn kakkoskausi Asylum!! Sehän siis sijoittuu mielisairaalaan. Ja joo kaikkihan odottaa taas sitä ihanista ihaninta Evan Petersiä paitsi mä joka odotan nyt kakkoskaudella olevaa Joseph Fiennesiä ♥ ♥ ♥.

Mä palailen pian kertoilemaan ihan kunnolla kuulumisia.


Edit: Ja avausjaksossa oli vielä lisäks Adam Levine!! OMG, tuplasulaminen... ♥ 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh xD

pii kirjoitti...

ykköskaudella evan oli kyllä kuuma mut lähinnä sen roolihahmon takia :D http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2011/12/evan-shirtless/evan-peters-shirtless-03.jpg horror storyn kolmoskausi oli hauska kun siinä naiset rulaa, mut se kausi ei ollu ihan niin härö.

Pura kirjoitti...

:D

Pura kirjoitti...

Aijaa mä en tykännyt siitä enkä sen roolihahmosta silloinkaan. :D Uuu, älä vaan paljasta mitään Covenista. Mä nimittäin ootan sitä, kun siinä on noitia. :D Ja Covenin on sanottu olevan hyvä kausi.

Haha, tossa sulle:
http://www.squarehippies.com/images/fiennes/fiennes5.jpg

pii kirjoitti...

hehee, makunsa kullakin ;) mulla on selvästi joku fiksaatio tommosiin babyfaceihin ja mitä friikimpi sen parempi :D ykköskausi on ehkä kuitenkin ollut mun lemppari, ehkä siksi kun se oli silloin jotain niin uutta ja erilaista, ei yhtään tiennyt mitä odottaa. mutta oon kuitenkin tykännyt kaikista kausista, kakkoskauteen pääsin sisälle vasta parin jakson jälkeen ja kolmonen taas oli vähän kevyempi. mutta tykkään siitä että kaikissa kausissa on ollut vahvoja naishahmoja (virkistävää suositussa sarjassa), etenkin kolmoskaudella, josta myös innostuin kun kuulin että kertoo noidista. ja mun mielestä on kivaa, että eri tuotantokausissa on samoja näyttelijöitä. neloskausi sijoittuukin sitten sirkukseen, uu! =)

Pura kirjoitti...

No mä tykkään siitten tollaisista Joseph Fiennes/Adam Levine -tyyppisistä komistuksista. :D

Musta ykköskausi oli alkuun ihan mielenkiintoinen, mut loppua kohden tuntui vähän mopo lähtevän käsistä. Mä en ookaan muuten ajatellut tota tolta vahvat naishahmot -kannalta. Mut Jessica Lange on kyllä nappivalinta tohon sarjaan. Musta on taas kiva, että vaikka näyttelijät on samat niin heidän roolihahmot on erit.

Niin mieti friikkisirkukseen uijui!!

Lähetä kommentti