sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Blaah...


Sunnuntai. Mä en tajuu mikä sunnuntaissa on. Sunnuntait vaan on aina super super super masentavia. No on lauantaitkin... ja torstait. Ja oikeestaan kaikki päivät viikossa. Mut sunnuntait on pahimpia. Ei huvita tehdä senkään vertaa mitä muuten. Masentaa. Mä mietin, että unohdinko mä ottaa happy pillsin aamulla. Mut en mä unohtanut. Se on vaan tää sunnuntai.

Sosiaalipsykologian pääsykokeet on kahden viikon päästä. Mä en oo saanut luettua. Great. Ihan varmaan joo tuunkin valituksi. En mä tajunnut, että siihen on enää pari viikkoa. Nyt vois kyl yrittää lukea. Jos vaan jaksais. Mä nukuin päivällä taas kahen tunnin päikkärit. Ei sais nukkuu. Ei ainakaan niin paljon. Mut en mä jaksa pysyä hereilläkään.

Mua on taas vituttanut yhdet sun toisetkin asiat. Onneks kohta on taas aika psykologille. Pääsen avautumaan kaikesta. Mä muistin, että mun aika on tiistaina. Mut se onkin vasta keskiviikkona. Mut ei se haittaa.

Ulkona sataa. Mun pitäis tiskata. Ja viedä roskat. Roskat mä voisin ainakin viedä. Tiskata mä en taida jaksaa. Ja sit mä voisin yrittää lukea niihin pääsykokeisiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moi pura pura puranen :)

Pura kirjoitti...

no moi moi :)

Lähetä kommentti