perjantai 16. toukokuuta 2014

Help me!


No niin, nyt tähän väliin tälläinen pieni kysely elikkä sattuisko teillä olemaan mitään postaustoiveita? Mistä aiheesta tai asiasta haluaisitte mun kirjoittavan tai millaisia postauksia olisi kiva lukea?

Jep jep, tälläinen pieni writer's block tässä vaan...

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Päivän ruuat kuvina ois kiva ja kans sellanen "mun lemppari..."-postaus, eli lempi ruuat, juomat, biisi, vuodenaika, blogi, kouluaine, eläin, paikka, tv-ohjelma yms :)
Sit ihan perus thinspo, mut ymmärrän jos et halua provosoida muita tähän syömisvammailuun..
Ja jos tiefät sen 10 biisiäb"haasteen" niin se kiinnostais (:

Riia-Lilia kirjoitti...

Mua kiinnostaisi kuulla miten sun anoreksia alkoi. Ja kumpi oli ensin, masennus vai anoreksia. Jos vain haluat kertoa :) Sun blogia on aina kiva lukea, osaat kirjoittaa ja tekstit on aina aidon ja rehellisen oloisia.

Pura kirjoitti...

Uijuijui kiitos hirmusesti! Tossa onkin jo vaikka mitä kivaa tekemistä mulle, jee! :D

Voi, mä kyllä tykkään tehdä thinspo juttuja, tosiaan ainoa mutta on se, jos se antaa muille syömisvammailukikkoja, joista ne ei oo ennen ollut tietoisia. Hmm... paha.

Eikä! Mä tein just hiljattain Facebookiin ton 10 biisin listan, mutta mä poistin sen kun se oli niin kauhean masentava. Ja arvaa muistanko mä enää niitä biisejä... no en! :D

Mut kiitti, mä ihan innostuin näistä! :D

Pura kirjoitti...

Voi vitsit kiitos kehuista! :) Mä olen itseasiassa jo postannut aiheesta 'miten anoreksiani alkoi' ja sen voit lukea tästä:

http://datingmrd.blogspot.fi/2013/07/the-day-i-stopped-eating.html

Tietty jos mä saan vielä jotain lisää irti niin postaan sitten. Masennus tuli ensin, mutta kattoo jos mä saisin siitä vaikka myös postausta. :)

Pura kirjoitti...

Paitsi että mä en kyllä itse tykkää yhtään tosta mun postauksesta. Se on jotenkin kamalan tönkkö ja no en tiiä... :D

Reetta kirjoitti...

Olis kiva kuulla miten sun anoreksia alko ja miks..? Ja sit tahtoisin postauksen kans Eevasta, kirjotat niiin kauniisti aina hänen muistelmissaan.. Vaikka joku paras muisto tai jotain? En toki pakota mutta kuitenki.. Ja sit vielä että miten oot onnistunu jatkaa elämää sen tsunamin jälkeen? Jos vaan millään pystyt :/ varmasti tuntuu kyllä nyt pahalta ko ehotin ees tällästä

Pura kirjoitti...

Mä oon jo kirjoitanut anoreksian alkamisesta postauksessa The day I stopped eating. Tosin se on kyllä aika p*ska postaus kun en oikein saanut siitä kivankuuloista. Mutta onpahan kuitenkin.

Ei siis mä kyllä ihan mielelläni kirjoitan Eevasta ja ihan katastrofistakin, että ei ollut mitenkään huono asia ehdottaa. Oon vaan ajatellut, että muita tuskin kiinnostaa lukea niistä, kun katastrofistakin on jo kohta 10 vuotta ja kirjoituksiin voi olla vaikea samaistua kun ei ole edes tuntenut Eevaa henk. koht.

Reetta kirjoitti...

Mua ei millään tavalla haittaa se että siitä on kymmenen vuotta ... Mua kiinostais lukea :) ja uskon että on muitaki joita kiinostais lukea!!

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoita postaus sun elämäsi parhaista muistoista ja hyvistä kokemuksia. Koita keksiä joka vuodelta mitä muistat :)

Pura kirjoitti...

Okei no kiva tietää. :)

Pura kirjoitti...

No huhhu, keksinköhän mä edes niin montaa! :D Mut tää vois olla kanssa kiva tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Heitän kanssa muutaman idean
- Asiat ja keinot, mitkä rauhoittavat sua kun ahdistaa
- Sun opiskeluhistoriaa ja hieman myös siitä, miksikä tahtoisit joskus tulevaisuudessa kouluttautua (sitten kun se on mahdollista)
- Lempi esineitä kuvina -postaus
- Ja! Tämän nyt ei tarvitse olla yksittäinen postaus, mutta johonkin sisällytettynä edes jonkinlaisia asukuvia! Olisi kovin kiva tietää, miten pukeudut.
- Mikäli tämä ei oo liian masentavaa kirjoitettavaa, niin myöskin jonkinlainen inhokkipostaus. Vaikka ihmistyypeistä, arkisista asioista, eläimistä, ideologioista... Mistä vaan tuntuisi luonnolliselta rantata :DD Kuitenkin niin, että jokaisessa kohdassa olis myös pieni perustelu, ei ainoastaan "no mä nyt en vaan tykkää tosta".

Toivottavasti löytyis tuosta ees jotakin mielenkiintoista ideoitavaa ja sovellettavaa! <<<:

Reetta kirjoitti...

Ainii ja kaiken kaikkiaan tee tavallisia postauksia mitä tähänki asti. Ei jokasen postauksen tarvii olla mitenkää erikoinen :-)

Pura kirjoitti...

Ai "jotakin" mielenkiintoista. Noi kaikki oli ihan älyttömän hyviä ideoita, jotka haluun toteuttaa. :) Kiitti! Ja musta toi inhokkipostaus ei oo läheskään masentavaa jos vertaa mitä mä muuten yleensä kirjoitan. :D

Pura kirjoitti...

No tää oli oikeesti tosi kiva kuulla. Mä en vaan tiedä miten helppo mun on kaiken kaikkiaan tälläinen toteuttaa, kun vaadin itse että mun postausten tulisi aina olla niin täydellisiä ja erikoisia. :D

Reetta kirjoitti...

No omasta puolesta voin sanoa että pelastat mun aamun/illan (koska käyn joka aamu ja ilta kattomassa onko tullu postausta) vaikka oisit vaan kirjottanu siitä miten väsyny oot esimerkiks siihen että ahdistaa aina vaa :) sulla on niin kaunis tapa kirjottaa ja kuvata asioita

Pura kirjoitti...

Voi ääks... mä en osaa sanoa enää mitään. :D Mutta ihana kuulla. Noi on muuten erittäin otolliset ajat käydä tsekkaamassa oonko mä kirjoittanut, koska postaan (näköjään) todennäköisimmin illalla tai aamuyöllä. :D

Lähetä kommentti