keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Already dead

Kotona. Reissu oli ihan huippukiva ja onnistunut. Mulla oli pitkästä aikaa oikeasti kivaa enkä mä edes väsähtänyt. Käytiin syömässä ja shoppailemassa. Oli kiva kierrellä kaupungilla, kun mä olen aiemmin käynyt Tampereella vaan kääntymässä. Haettiin Alkosta viinaa ja mentiin hotellihuoneeseen alottelemaan. Otettiin valokuvia ja laittauduttiin ja höpöteltiin. Sitten lähdettiin bändin keikalle ja sieltä jatkettiin Fat Ladyyn. Tanssittiin ja pidettiin hauskaa ja saatiin miehiä tarjoamaan meille juotavaa.

Mutta nyt. Nyt mä olen taas kotona ja kaikki on taas tätä samaa. Masentaa. Blaah. Mä en jaksa tehdä mitään.

Iltapäivällä mulla oli verikokeet. Nyt pitäisi kaikki arvot olla otettu ja kokeet vähäksi aikaa ohi. Hyvä. Mä en jaksa koko ajan rampata niissä. Terveyskeskukseen ei ollut pitkä matka, mutta mä en millään jaksanut kävellä sinne. Onneks sain iskältä kyydin. Mä olen vaan niin väsynyt. Mä en jaksa enää edes kävellä. Heti kotiin päästyäni kaaduin sänkyyn ja nukuin kaks tuntia.

Heikottaa. Päätäkin särkee. Syöminen vois helpottaa oloa, mut ei tee mieli ruokaa. Ei yhtään mitään. Oksettaa ajatuskin. En mä tiedä. Vois olla varmaan ihan hyvä, jos pääsis vähäks aikaa osastolle, että sais vähän voimia. Mä en jaksa enää yhtään mitään. En yhtään mitään. Se on tavallaan vähän pelottavaakin. Kun ei jaksa. Kun ei jaksa enää edes fyysisesti olla.


RUOKAPÄIVÄKIRJA
  • 12.00 kahvi + maito = 8 kcal
    • moniviljaleipä + levite = 75 kcal
  • 17.00 kahvi + maito = 8 kcal
  • 21.00 1,5 säilykepersikkaa + mehu = 65 kcal
  • 22.30 moniviljanäkkileipä + levite = 58 kcal
    • puolikas avokado = 99 kcal
= 313 kcal

100 HAPPY DAYS -HAASTE

Day #2 Tampereen reissu. Koko päivä oli huippukiva!
Day #3 Kissalla oli ollut ikävä ja se ilahtui kotiinpaluustani.
Day #4 Tv:stä tuli Mustat lesket.
Day #5 Jaksoin viimeinkin pestä taas hiukset.

    6 kommenttia:

    Emily Strange kirjoitti...

    Uii, onko sinullakin kissa? :3

    Pura kirjoitti...

    Ai oho, enkö mä ole muistanutkaan kertoa siitä täällä? On joo. Semmoinen pieni, ruskeakirjava, about 5 v. Voisin laittaa ehkä joskus kuvan siitä. :)

    Vilja kirjoitti...

    Niin,pitäisikö sun selvittää osastohoidon mahdollisuus? Onko tuota nykyistä väsymystä jatkunut kauan? Entä olisitko valmis siihen, että joudut syömään jotakin ossalla?

    Emily Strange kirjoitti...

    Juu laita kuvaa! <3 Mullakin on kissa, kohta vuoden ikäinen karvapallo :3

    Pura kirjoitti...

    Vois kyllä laittaa. Mä olen luvannut itsestänikin jonkinnäköistä kuvaa, mut ei vaan pysty kun aina on niin kauhee läskiahdistus. :( Joo mä oonkin nähnyt sun kissasta kuvia, ihana nöpötin. :D

    Pura kirjoitti...

    Joo siis tätä on jatkunut ties kuinka kauan, en enää edes muista miten kauan ja tää väsymys on koko ajan vaan pahentunut. En jaksa enää senkään vertaa mitä ennen jaksoin. Mutta mähän syönkin paljon vähemmän kuin ennen. Siitähän se johtuu.

    Tota mä tosiaan mietin, että jos ja kun mä en taaskaan pystyisi kunnolla sitoutumaan osaston syömisiin niin mun ei olisi mitään mieltä mennä sinne. Muutenkin siellä on suht vähän paikkoja niin veisin vain paikan joltakin, joka tahtoo parantua. Kyllä mä olisin valmis jonkin verran syömään, mut tiedän että se mun määrä ei riitä siellä.

    Lähetä kommentti