torstai 24. huhtikuuta 2014

Stressed, depressed, but well dressed

Jeejee, kiitos haasteesta Kuutti-Tyty. Näitä on kiva tehdä, vaikken jaksakaan laittaa eteenpäin.

Haaste menee näin!

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille
4. Haaste tulee laittaa eteenpäin 11 bloggaajalle jolla on alle 200 lukijaa
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut
6. Ei takaisin haastamista


Elikkäs 11 asiaa minusta! Kerron 11 asiaa elämästäni tällä hetkellä:

1. Olen kuntoutustuella.
2. Mulla on nyt tyhjä olo enkä tunne mitään.
3. Jääkaapissani ei ole mitään kunnon ruokaa tai edes aineksia sellaisen tekemiseen.
4. Mun pitäisi imuroida...
5. ... mutten jaksa.
6. Pitäisi lukea myös pääsykokeisiin.
7. Haen sosiaalipsykologiaan.
8. Olisipa mulla jo psykologille aika.
9. En tykkää, kun kevät tulee.
10. Ja nää torstait on tosi masentavia.
11. Meen laittamaan jotain iltapalaa.


Ja mun 11 kysymystä haastetuille!!

1. Asutko yksin/poika-/tyttökaverin/kaverin/perheen kanssa? Jos asut jonkun kanssa, asuisitko mielummin yksin?
- Asun kissani kanssa ja sen seura riittää mulle. Ilman sitä olis kyllä yksinäistä.

2. Katsotko tv:tä tai seuraatko jotain sarjaa koneen kautta? Mitä katsot tv:stä/mitä sarjaa seuraat?
- Totah... tästä tulee "pikkanen" lista. Alotan niistä, jotka pyörii tällä hetkellä tv:ssä: Pukumiehet, Mustat Lesket, Hyvät ja Huonot Uutiset ja Salkkarit (jäin osastolla koukkuun siihen). Koneelta katon omaan tahtiin: The Walking Dead, Les Revenants, American Horror Story, 4400 ja oon ajatellut alkaa kattoa Game Of Thronesia ja Black Sailsia.

3. Jos saisit lemmikiksi minkä tahansa eläimen, minkä ottaisit?
- Apua. Koiran oon aina halunnut, mutta jos ihan minkä tahansa niin sellaisen pienen apinan niin kuin Jack Pirates Of The Caribbeanissa. Ja kesytettynä jonkun ison kisulin vaikka tiikerin. :D Ja oman hevosen.

4. Onko sinulla jokin syömishäiriö/masennusta/muu mielenterveyden häiriö? Oletko saanut apua siihen?
- Vaikea-asteinen masennus ja anoreksia. Masennusta hoidettiin aikanaan terapialla, mistä oli suuri apu. Nyt käyn psykologilla syömishäiriöpolilla, jossa keskitytään lähinnä anoreksian hoitoon.

5. Mikä on paras luonteenpiirteesi ja paras asia ulkonäössäsi?
- Luonteenpiirteistä varmaan päättäväisyys ja ulkonäöstä öö... tää on vaikee. No tykkään mun tatskoista ja mun hampaista kun aikanaan sain raudat pois niin tykkään hymyillä nyt enemmän.

6. Mitä arvostat poika-/tyttöystävässäsi, ihastuksessasi, ylipäätään vastakkaisessa tai samassa sukupuolessa (riippuu mistä tykkäät)?
- Miehissä tykkään herrasmieskäytöksestä, vaikka vanhemmanaikaisestakin (avataan naiselle ovi yms.), huumorintajusta, puheliaisuudesta ja siitä, että kuuntelee ja on kiinnostunut myös mun asioista. Sitten tietty nää luotettavuus ym.


7. Viihdytkö paremmin isossa porukassa vai muutaman läheisen ihmisen seurassa?
- Sekä että. Isolla porukalla on kivempi bilettää ja jos vaikka tutustuu uusiin ihmisiin. Välillä taas on kivempi olla kaksin kaverin kanssa tai pienellä porukalla ja nauraa inside-jutuille.

8. Mikä lapsuusmuisto on painunut mieleesi parhaiten? Onko muisto vaikuttanut sinuun positiivisesti vai negatiivisesti?
- No näitä on ihan hirveesti, mut mä kerron mikä tulee ekana mieleen. Positiivisen, koska tää blogi on muuten niin ankea. Mä olin 1. tai 2. luokalla. Vuosi oli -97 tai -98. Tarrat oli silloin ihan must-juttu ja varsinkin Chupa Chupseista saatavat Spice Girls -tarrat. Välkkä oli just alkanut. Mä odottelin mun kavereita ja selailin aikani kuluks mun tarrakirjaa. Joku 6. luokkalainen tyttö sattui sitten näkemään mun Spaissari-tarrat ja sanoi Hei sulta puuttuu noista yks tarra. Mä annan sen sulle. Ja tää tyttö antoi omasta kirjastaan mulle sen puuttuvan tarran. Se oli yks Geri Halliwell -tarra, jota mä en ollut saanut millään, vaikka ostin niitä tikkareita ihan mielettömän paljon. Mut nyt mulla oli ne kaikki.

9. Lempiruokasi ja -juomasi lapsena, ja nykyään?
- Roskaruoka, yäk. Sitten lehtipihvi, ranskalaiset ja maustevoi jos kävi ulkona syömässä. Nykyään salaatit kaikilla mahdollisilla eri variaatioilla ja lisukkeilla ja wrapit on nom nom. Limsa on aina ollut lempparijuoma, ainoo ero että oon siirtynyt sokerilitkuista kalorittomiin.

10. Jos päätät haluavasi uuden profiilikuvan esimerkiksi facebookkiin, onko sinulla jokin rituaali ennen kuvan ottamista tai sen aikana (tietty meikkaus, pukeutuminen, otatko sata kuvaa ja sata lisää, jos niissä sadan kuvan joukossa ei ole sopivaa profiilikuvamatskua, jne)?
- Puuterin lisääminen ettei naama kiillä on ihan ehdoton. Toinen asia on tausta, missä ei saa näkyä mitään tai sen on oltava hyvin neutraali. Eli ei mitään kirjahyllyjä ja keittiötasoja ja tavaroita ja tilpehöörejä. Muita ei sitten olekaan.

11. Oletko pakkomielteinen jonkin asian suhteen, esim. pelkäätkö jotain erityisen paljon tai teetkö jotain tiettyä pakonomaisesti ennen kotoa lähtemistä? Mikä tahansa kelpaa!
- Hmm.. paha. No mun on pakko olla aina ja kaikessa paras ja yllettävä omiin vaatimustasoihini, jotka on kyllä niin korkeat etten juuri koskaan yllä niihin. "Pelkään" ja inhoan yli kaiken epäonnistumista. Varmaan muitakin "pakkomielteisiä" juttuja on, mut ne on niin tiedostamattomia ettei tuu mieleen.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:)

Pura kirjoitti...

:D

Kuutti-tyty kirjoitti...

Tykkäsin kauheesti tästä postauksesta! Noi spaissari-tarrat oli kyl kova juttu! Mä en saanu koskaan niitä kaikkia :( :D
Ja tsemppii tuleviin pääsykokeisiin, toivottavasti pääset kouluun! :)

Pura kirjoitti...

Hei kiva juttu. Sulla oli kyllä kivat kysymykset. :D Ja kiitti tsempeistä, vois kyllä olla ihan kivaa päästä kouluun. Nyt kun vaan jaksais lukea.

Anonyymi kirjoitti...

mimmosia tatskoja sulla on? :) onnea pääsykokeisiin, u can do it!

Pura kirjoitti...

Jees kiitti!! :) Mulla on toisessa ranteessa koi fish ja niskassa rusetti. <3

pii kirjoitti...

tää oli munkin mielestä kiva postaus :) hiii mä opiskelen sosiaalipsykaa :) ja voin vieläkin maistaa spaissaritikkareiden maun kielelläni, ja sen miltä tuntui kun lähestyi sitä sisällä olevaa purkkaa!

Pura kirjoitti...

Ai opiskelet? Haha vähän hyvä. :) Joo ne purkat oli kans hyvii mut tarrojen takiahan niitä ostettiin. Aina hirvee jännääminen, että minkä tarran saa ja saako sellaisen, joka itseltä vielä puuttuu.

Lähetä kommentti