tiistai 1. tammikuuta 2013

Another year in hell

Istun sohvalla ja mietin viime vuotta. Paska vuosi. Pelkkää mustaa ja harmaata. Harmaata ja mustaa. Ei yhtään valkoista. Uusi vuosi vaihtui juuri eikä se näytä yhtään sen valoisammalta kuin edellinenkään. Päin vastoin.

Juon siideriä vaikken saisi, mutta hittoako minä enää välitän ja käännän musiikkia kovemmalle. Annan sen täyttää minut ja työntää tieltään olemisen sietämätöntä raskautta.

Viime vuodessa ei ole mitään muistamisen arvoista. Sain aikaiseksi muutaman opintopisteen, ulkomaanmatkan, hommattua paikan osastolta ja kymmeniä arpeutuneita viiltohaavoja. Ei mitään mainitsemisen arvoista jälkipolville kerrottavaksi. Tulin vuoden myötä vain vanhemmaksi, väsyneemmäksi ja katkerammaksi.

Joskus mietin olenko tehnyt oikeita valintoja elämässäni. Mutta onko olemassa oikeita ja vääriä valintoja? Ehkä on vain valintoja, jotka kaikki johtavat samaan lopputulokseen, eri polkuja vain. Parempaa alkanutta vuotta teille.




Huomatkaa kysely sivun oikeassa ylälaidassa. Tein sen näin uuden vuoden kunniaksi teitä lukjoita varten ja vaikka kirjoitankin tätä blogia vain itseäni varten niin saan vähän osviittaa, mikä teitä lukijoita kiinnostaa ja mistä aiheista voisin jatkossa kirjoitella enemmän.

Edit// Enpä tietenkään muistanut laittaa kyselyyn osastohoitoa (eikä kyselyä voi enää muokata), mutta lupaan kirjoitella siitä kyllä.



Beirut - Port Of Call

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti