torstai 22. kesäkuuta 2017

Midsummer sadness


Ahdistaa. Mä en ehkä pärjää. En tiiä. Ahdistaa huominen juhannus. Mennään kavereiden kanssa mökille. Tarkoitus olis grillata, uida, saunoa, pelailla ja pitää hauskaa. Niin, hauskaa. Kuulostaa niin yksinkertaiselta. Mut mitä jos mä en jaksakaan. Sinne on tunnin ajomatka, me lähdetään jo aikaisin ja tullaan vasta seuraavana päivänä pois. Pitää niin pitkään jaksaa olla sosiaalinen... ja iloinen.

Mä pelkään, että mun pää ei kestä. Että jos mä hajoan. Ei siinä edes olisi oikeasti mitään pahaa, kun muut tietää että sairastan, mut mitä jos mä hajoan kaikkien nähden tuhansiksi pieniksi palasiksi enkä saakaan itseäni enää kasattua. Pilaan kaikkien juhannusfiiliksen.  Hävettää ajatella, jos pää ei yhtä yötä mökillä kestä.

Mä ajattelin, että mua ahdistaisi grillaaminen ja syöminen. Mut nyt mä toivon, että ahdistaisikin vaan se. Siitä mä sentään selviäisin (paitsi mitä nyt viime juhannuksenakin menin salaa oksentamaan).

Viivyn kuumassa suihkussa aivan liian kauan. Mut se rauhoittaa. Se oikeasti rauhoittaa. Kun ei mulla ole muutakaan. Ei voi edes viiltää, kun huomenna mennään saunaan ja uimaan. Ehkä se on ihan hyvä asia, mut tällä hetkellä se on musta huono asia. Oispa pameja.

Ja taas mä pelkään itseäni, itseni puolesta. Miks mun pitää olla tällänen?

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei mulla on aina noi fiilikset. Tekis vaan mieli nukkua ja ahdistaa olla sosiaalinen. Kyllä sä pärjäät, tiedän kyllä että helpommin sanottu kun tehty. Oispa pameja joo, ainakaan täällä hesassa mun lääkäri ei suostu kirjottaa niitä ja toiset saa muualla helposti. Lääkäri kirjoitti Ataraxia, sanoi että sillä on ahdistusta helpottava vaikutus..en oo vielä kokeillu.

Anonyymi kirjoitti...

Asian vierestä, mutta miksi sulla ei ole pameja..? Ihan hirveetä ois jo automatka mökille ilman niitä.

Pura kirjoitti...

Lääkäri ei kirjoita niitä mulle, kun niihin voi tulla riippuvaiseksi. :(

Pura kirjoitti...

Joo, kyllä mä pärjään ja on ollut kiva juhannus. Joo ei munkaan lääkäri kirjoita niitä mulle. :( Mä oon ottanut joskus Ataraxia nukahtamiseen eikä se siihen ainakaan auttanut. Toivottavasti sulla auttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa. On kyllä totta, että voi tulla riippuvuus. Kukaan ei vain ainakaan minulle ole halunnut/ osannut sanoa, kuinka tiheällä käytöllä riippuvuus on vaarana. Mulla on ne käytössä paniikkihäiriön takia kun en aina saa kohtausta omin voimin poikki ja oon muuten vähän väliä päivystyksessä.

t. se joka kysyi :)

Pura kirjoitti...

Mulla ei oo kokemusta paniikkihäiriöistä, mut se on käsittääkseni siten eri asia, että siihen just kirjoitetaan rauhottavia riippuen kohtausten tiheydestä ja tasosta. Mut mulla on muuten vaan joskus ahdistusta/ahdistuskohtauksia niin niihin ei kirjoiteta vaan pyritään, että oppisin muilla tavoin sietämään sitä ahdistusta tai saamaan sen pois.

Aurora kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu! 🤚 Miten voit ja miten juhannuksesi meni?

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, mitä sulle kuuluu? Et oo pitkään aikaan kirjotellu tänne..

Anonyymi kirjoitti...

Saahan noita pameja muitakin reittejä hankittua. En tietenkään suosittele, mutta onhan se oikeasti ihan hyvä olla muutama nimenomaan todella pahan tilanteen varalle.

Pura kirjoitti...

Jeiii, kiva kuulla! :) Juhannus meni kivasti, muuten oon voinut nyt aika huonosti. :/

Pura kirjoitti...

Joo, en oo oikeen ollut kirjoituskunnossa. :/ Mut oon jo kovasti oottanut, että jaksan tulla taas päivittämään tänne kuulumisia. :)

Pura kirjoitti...

Joo niinhän niitä sais. Mä koitan kuitenkin pysyä niistä erossa, koska uskon, että saattaisin aika helposti jäädä niihin kiinni tai alkaisin vetää niitä ihan milloin ja miten sattuu. Mut ei mulla nyt oo enää tullutkaan vähään aikaan sen tasoisia tilanteita, että ihan todella tarvisin pameja. :)

Lähetä kommentti