tiistai 20. kesäkuuta 2017

HOPE

Perjantaina mun entinen psykiatri soitti mulle psykan syömishäiriöpolilta nro 1. Mulle on heinäkuun puolivälissä varattu hoitoneuvotteluaika sinne, johon tulee sieltä myös mun entinen hoitaja. Se tapaaminen ei vielä tarkoita, että mä pääsisin sinne, mut mä oon kyllä aika varma, että mä pääsen kerta se tapaaminenkin järjestetään ja siihen osallistuu useampi hoitohenkilö. Mä toivon, että mä pääsen sinne. Mä haluan eroon bulimiasta. Mä en jaksa sitä enää.

Tapaamiseen on kolme viikkoa. Kolme viikkoa pitäis vielä jaksaa ilman hoitajakäyntejä. Vähän pelottaa, kun mun vointi saattaa heitellä niin lyhyelläkin aikaa niin rajusti. Mut kyllä mä pärjään. Joo, mä pärjään.

Tänään tulee Neloselta klo 21.00 elokuva Selviytyminen - The Impossible. Se on tositapahtumiin perustuva elokuva Aasian tsunamikatastrofista. Suosittelen katsomaan, jos yhtään kiinnostaa, vaikkei se olekaan mitään kevyttä katsottavaa.


100 Happy Days -haaste

#59 Näin yhtä tuttua pitkästä aikaa ja oli kiva käydä kahvilla ja vaihtaa kuulumisia.

#60 Serkun synttärit ja otin pihalla aurinkoa.
#61 Ostin toiset Freddyt itselleni.
#62 Pääsin autokoulun teoriakokeesta läpi, joten kohta mulla pitäis olla kortti.
#63 Sijoitusneuvojan kanssa oli hyvä tapaaminen ja koska oli viileä päivä, saatoin käyttää mun uutta, valkoista pörrötakkia.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ooks pääsemässä syömishäiriöklinikalle hoitoon? Vai johonkin muualle osastolle?
Ja joo, mun terapeutti jäi lomalle ja seuraava aika on vasta elokuussa, vähän kyllä hirvittää. Psykpolilla on kyllä avohoito systeemi, mutta en jaksa useinkaan käydä siellä, aamut on vaikeita ja en oo silloin mitenkään sosiaalinen.

Pura kirjoitti...

En vaan ihan avohoitoon erikoissairaanhoidon poliklinikalle, jossa voisin saada tiiviimpiä keskustelukäyntejä ja osaavaa hoitoa, kun hoitajat (ainakin osa) ovat keskittyneet syömishäiriöihin ja ovat pidemmälle kouluttautuneet. Ei mulla siis mitään tk-puolta vastaan ole, mut hoitaja itsekin siellä sanoi ettei pysty tapaamaan mua tiiviimmin ja ettei ehkä edes osaa auttaa mua.

Mäkin muistan terapiasta, kuinka kesätauot oli aina ihan kamalia, kun joutui olemaan yksin oman päänsä kanssa ja ne tuntuikin kestävän aina ikuisuuden. Koita jaksaa! Hahaa, mäkään en ole joo aamuihminen. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ok. Ja joo tk-puolen hoitajat ei kyllä hirveen pitkälle osaa syömishäiriössä auttaa. Sulla on ihan samat diagnoosit kun mulla ja lääkityskin melkein. Mä otan ketipinoria 25mg illalla että pystyn nukkumaan ja sertralinia menee 100mg ja thyroxia 4pv kok ja 3pv puolikas!
Tsemppiä sullekin ja koitetaan sinnitellä kesätauko!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ostit freddyt?

Pura kirjoitti...

Facebook-kirppiksen kautta, mut täällä on ihan Freddystorekin. :)

Pura kirjoitti...

Joo ei ne kyllä osaa niin hyvin, kun eivät oo siihen perehtyneet ja etenkin kun mun hoitaja oli erikoistunut päihdehoitajaksi. :/

Lähetä kommentti