torstai 26. joulukuuta 2013

Still here

When the First Angel blew his trumpet
wind and rain pounded the earth.

When the Second Angel blow his trumpet
mountains of fire came tumbling down.

When the Third Angel blew his trumpet
a flaming star fell from above burning like a torch.

When the Fourth Angel blew his trumpet
the sea rose up and swallowed two hundred thousand people.

When the Fifth Angel blow his trumpet
a star fell from heaven to earth and to Him was given the key to the bottomless pit.

When the Sixth Angel blow his trumpet
the beast was freed from the bottomless pit and wreaked havoc upon the earth.

- Book of Revelation, 8:7


Tapaninpäivä. Tsunamin vuosipäivä. Ei tunnu enää juurikaan miltään. Ei niin, että olisi mitään kirjoitettavaa. Ei ole mitään sanottavaa. Ei tunnu miltään.

En ole melkein kahteen viikkoon kirjoittanut tänne tai edes ilmoittanut itsestäni. Anteeksi. Koneeni on ollut viimeiset pari viikkoa huollossa ja minun oli tarkoitus saada se takaisin jo viikko sitten, mutten ole saanut. Kännykällä en ole jaksanut alkaa väsätä minkäänlaisia tekstejä. Muutenkin joulun aika on ollut äärettömän stressaavaa ja väsyttävää. Olen aivan lopussa. Tosin nyt alkaa varmaan helpottaa. Mitään kertomisen arvoista ei ole tapahtunut. Toivottavasti saan koneeni pian takaisin, jotta pääsen kirjoittelemaan.

9 kommenttia:

TM kirjoitti...

Voimia! <3

Pura kirjoitti...

Kiitos! <3

Lumi kirjoitti...

Hei,

kiitos kauniista, surullisesta blogistasi. Eksyin siihen toissa iltana ja olen nyt lukenut joka ikisen kirjoituksesi vuodesta 2011 lähtien. Olet tosi lahjakas, ja minusta sinun kannattaa jatkaa kirjoittamista, jos se vain ei tunnu tuovan liikaa paineita. Minua surettaa että voit niin huonosti. Toivon että jaksat vielä vähän eteenpäin.
Oma universumini meni säpäleiksi vuonna 2007 ja yritän edelleen liimata sitä jotenkin kasaan, nyt kuntoutustuella niin kuin sinäkin. Etenkin asiat joita kirjoitit suhteestasi Terapeuttiin tuntuivat jännällä tavalla tutuilta, se miten tärkeä yksi ihminen voi olla. Kaikkea hyvää, alan seurata nyt blogiasi. Toivoisin kovasti että siihen ilmaantuisi paljon, paljon vielä iloisia kirjoituksia... joskin tiedän kokemuksesta että se ei mene aina niin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
kiitos kauniista ja surullisesta blogistasi. Eksyin siihen toissapäivänä, ja olen nyt lukenut joka ikisen kirjoituksen vuodesta 2011 lähtien. Olet tosi lahjakas. Minua surettaa, että voit niin huonosti. Toivon, että blogiin (jota alan nyt seurata) tulee vielä paljon paljon iloisia kirjoituksia. Tosin tiedän kokemuksesta, että se ei mene aina niin. Oma elämäni meni räsähti siruiksi ja vieri lattianrakoon vuonna 2007- yritän edelleen liimailla sitä kokoon. Tällä hetkellä valoisampi kausi koska palasin vanhan terapeuttini hoiviin - moni asia jonka kirjoitat Terapeutista tuntuu tutulta. Toivottavasti uusikin hoitosuhteesi lähtee toimimaan. Kaikkea hyvää, ja parempaa vuotta 2014.

t. Vilja

Anonyymi kirjoitti...

Heh, taisin laittaa kaksi samaa viestiä, kun en ole ikinä käyttänyt tätä blogitoimintoa. No voi paska. Mutta laitetaan tässä nyt sitten vielä kolmaskin ;-) Vilja

Pura kirjoitti...

Vau, kiitos ja kumarrus! :) Kirjoittaminen tosiaan tuo paineita, etenkin lukijamäärän kasvaessa, mutta se on ihan minä, jonka täytyy opetella hölläämään. Tosi kiva kuulla, että sulla menee nyt paremmin. Voi, kunpa minäkin voisin palata entisen terapeuttini luo. Paljon voimahaleja ja jaksamista ja samoin sulle valoisampaa uutta vuotta! <3 <3 <3

Pura kirjoitti...

Joo no sellaista sattuu muillekin. :D Varsinkin, kun mulla on käytössä kommenttien tarkastus niin monet kirjoittavat uuden kommentin, kun ensimmäinen ei ilmestynyt ruudulle.

Lumi kirjoitti...

Muakin harmitti kun luin että jouduit jättämään hyvän terapeuttisi vain koska olet liian vanha nuorten palveluihin!! Tosin nykyään saa olla iloinen, jos ylipäätään saa terapiaa... Voimia.

Pura kirjoitti...

Niinpä, se oli kyllä kurjaa. :( Mutta oon samaa mieltä, pitää olla iloinen, että on kuitenkin mahdollisuus psykologiin. Toivottavasti tämän uuden kanssa lähtisi sujumaan.

Lähetä kommentti