tiistai 19. helmikuuta 2013

Prescription: Love 100 mg

Eilen oli lääkäriaika. Kysyttäessä pidin katseeni lattiassa ja myönsin olevani edelleen itsetuhoinen ja satuttaneeni itseäni viime aikoina viiltelemällä. Ainahan minä olen itsetuhoinen. Minkä minä sille voin. Lääkäri nyökkäsi ja nosti Zoloftin 100 mg:sta 150 mg:aan. Azona jätettiin pois, sillä en saa sen avulla unta ja tilalle otettiin Ketipinor, jota voin ottaa 50-200 mg. Näillä pitäisi taas jaksaa jatkaa tätä elämää.

Sovimme myös, että päiväpoli lopetetaan. Hurraa! Sitä ei ole mitään mieltä jatkaa, koska en saa käytyä siellä. Muutenkin hoitojaksot päiväpolilla pidetään lyhyinä ja minä olen "käynyt" siellä nyt kuukauden. Huomenna haen lääkkeeni sieltä pois ja sitten pitäisi pystyä pitämään purkkien kannet kiinni ja sormet erossa läpipainopakkauksista silloin kun ahdistaa, etten nappaa kaikkia nappeja kerralla. Houkutus vain on joskus liiian suuri.

Seuraavaksi minulle aletaan hakea paikkaa syömishäiriötyöryhmästä. Tarkoitus olisi alkaa tavata sairaanhoitajaa viikottain ja keskustella ja työstää syömishäiriöasiaa. Minä vain en tahdo työstää sitä. Minä tahdon olla laihempi.

Lääkäriajan loppupuolella:

Lääkäri: No mites se seurustelu?
Minä: Haha, en mä seurustele.
L: Mut entäs se miesystävä?
Minä: Me tavattiin kerran.
L: Se ei sujunut?
Minä: Ei oikein.
L: Miksei?
Minä: Mä en ollut kiinnostunut siitä.
L: Ahaa... No sitten vaan uutta kehiin, eiks niin?
Minä: Öh... joo kai.
L: Rakkauden tunne vois lievittää sun masennustakin. Harmi vaan, ettei sitä tunnetta voi pakottaa.



11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi sua, pärjäile <3

Anonyymi kirjoitti...

Käyn aina välillä kurkistamassa tätä blogia. Toivon siulle kovasti tsemppiä hankaliin päiviin, vaikka... Ehkä se tsemppaus ei auta, tahon silti yrittää. :)

Anonyymi kirjoitti...

Käyn aina välillä lukemassa tätä siun blogia. Tsemppiä kovasti vaikeisiin päiviin, vaikka... Ehkä se ei auta toivottamalla, mut tahon sentää yrittää :)

Käy vastavierailulla: pimeydestavaloon.blogspot.com !

Pura kirjoitti...

Kiitos, yritetään! :)

Pura kirjoitti...

Hei, kiva kuulla että käyt lueskelemassa tätä ja kiitos tsempistä, kyllä ne auttaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Milloin tulossa uutta postausta? :-)

Pura kirjoitti...

Yritän saada mahdollisimman pian uutta tekstiä julkaistuksi. Jostain syystä kirjoittaminen on ollut viime aikoina niin ylivoimaisen hankalaa, etten ole saanut mitään julkaistua. :(

kiera kirjoitti...

Tsemppiä tosi paljon!! Mulla on samanlaisia tuntemuksia, vaikka oonkin vasta melko nuori. Toivon elämääsi kaikkea hyvää ja sitä, että joku päivä voisit paremmin. :)

www.ikuinenkierre.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Siulle on haaste blogissani Pimeydestä valoon:

http://pimeydestavaloon.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

Myös lukijasi voivat ottaa haasteen vastaan, ja kommentoida miun blogiteksiin haasteen vastaanotosta, jolloin tiedän tutustua uusiin blogeihin!

- Puuropata

Pura kirjoitti...

Kiitos paljon ja samoin sinulle aurinkoa päiviisi! :)

Pura kirjoitti...

Hei kiva juttu, kiitos! :)

Lähetä kommentti