keskiviikko 30. toukokuuta 2012

11 questions

Sain Pullalta haasteen. Kiitos! Tosin olen laiska ja saamaton enkä jaksa haastaa nyt ketään.


1. Jos oisit eläin, niin mikä olisit?
- Kissa. Ehdottomasti kissa. Itsenäinen, ketterä, älykäs, omantiensäkulkija. Ei tule kun vihelletään. Saa nukkua päivät pitkät, käpertyä ihmisten syliin paijattavaksi ja istua ikkunalla katselemassa maailman menoa. Mutta näin masentuneena en haluaisi olla kissa. Tämä yksikin elämä on liikaa. Saati sitten, että niitä olisi yhdeksän.

2. Mistä pidät itsessäsi eniten?
- Hmm... en ainakaan mistään ulkonäköön liittyvästä. Varmaan sinnikkyydestäni ja periksiantamattomuudestani.

3. Lemppari vuodenaika? Miksi?
- Syksy. Syksyn tullessa kesämasennus hellittää otteensa minusta ja voin taas hengittää vapaammin. En tunne oloani niin yksinäiseksi, kun koulu jatkuu ja kaverit ehtivät taas nähdä enemmän. Kaikki palaa tavallisiin uomiinsa ja arkirytmi alkaa taas pitää minua kasassa. Syksy on myös parasta juoksuaikaa.

4. Mikä on viimeisin ostoksesi? (muu kuin ruokaostos)
- Sisäänpääsylippu yökerhoon. Varsinainen ostos vaaleanpunaiset juoksushortsit.

5. Mikä muissa ihmisissä ärsyttää eniten?
- Mielipiteiden tai niiden ilmaisun puute. Se, että kaikki on aina "ihan samaa". No kun ei ole! 

6. Millainen on kotisi?
- Sotkuinen, paitsi jos vieraita tulee niin neuroottisen siisti. En välitä materiasta, joten kaapit ja lipaston laatikot eivät pursuile ylimääräistä roinaa. Numeroina 2h + k + p. Tilava yhdelle, liian tilava masentuneelle. Liikaa neliöitä puhtaana pidettäväksi.


7. Mitä ammattia, et voisi ikinä harjoittaa? Miksi?
- Toimistotyötä, joka sisältää laskemista, Excel-taulukoiden täyttelyä, kirjanpitoa ja puhelujen soittamista. Mappeja, muovikasveja ja lukollisia arkistokaappeja. Yäk. Kuivuisin ja kuihtuisin pois. Pelkkä toimistoilman haju saa minut voimaan huonosti.

8. Mitä jääkapistasi löytyy juuri nyt?
- Valon lisäksi itsetehtyä feta-pastasalaattia, raejuustoa, purkki maustamatonta jogurttia, verigreippi, osittain syöty banaani, 3 appelsiinia, 1/2 hunajameloni, keitetty ja keittämätön kananmuna, salaatinkastiketta, ananaslimsaa ja mangosiideri. Lisäksi tietty maitoa ym. perustarvikkeita. Tylsiä juttuja.

9. Leffa, jonka oot nähnyt sata kertaa mutta haluat silti nähdä sen aina uudelleen?
- Tämä on helppo: Billy Elliot. Aivan ihana elokuva.

10. Petaatko sängyn aamulla? Päiväpeitonkin?
- Hävettää myöntää etten. Minulle tulee aamuisin aina niin kiirekin, etten edes ehtisi pedata (tiedän, siihen menisi vain pari sekuntia). Jos vieraita on tulossa, niin sitten petaan.

11. Luetko muiden blogeja? Jos kyllä, niin mitä? (kansalle lukuvinkkejä)
- Muotiblogeja en jaksa lukea ja masennusblogeja en lue, etten huomaisi kuinka paljon paremmin muut kirjoittavat, jolloin lopettaisin itse kirjoittamisen. Luen vain paria blogia: Enkeli-Elisa ja Therapy Tales. Kaverini eivät pidä blogeja, mutta jos pitäisivät niin niitä varmasti lukisin.



Rooney - When Did Your Heart Go Missing?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti