torstai 12. lokakuuta 2017

We're all afraid of something


What are you afraid of?


Mä mietin, että kiinnostaisiko teitä osastopostaus? Musta olisi ehkä kiva kirjoittaa sellainen, mut koska en ole siellä tällä hetkellä (enkä menossa) niin mulla ei ole siitä oikein sisältöä. Joten jos teillä on jotain kysymyksiä osastoon liittyen tai haluatte, että mä kertoisin jotain osastohoidosta niin niitä voi laittaa kommentteina tähän niin voin sitten vastailla niihin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Juu toki, kaikki sun jutut on kiinnostavia :) Mutta ihmettelen vaan että miksi se kiinnostaa sua itseäsi tällä hetkellä? En tarkoita pahalla, mutta siis jos edellisestä kerrasta on aikaa ja et aio mennä sinne enää. Mutta kirjoita ihmeessä jos siltä tuntuu :)

Olisi kiva kuulla myös esim. siitä sun kesän etelänlomasta, jonka mainitsit, ja kuinka opinnot ovat lähteneet sujumaan, yms.

Pura kirjoitti...

Aa joo, no siis mulla on julkaisemattomia kuvia, mutta teksti puuttuu ja mietin, että olis tylsää julkaista pelkät kuvat. Joo ilman muuta voin kirjoitella noista. :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten koit osastohoidon kohdallasi? Koitko siitä olevan sulle hyötyä? Oliko henkilökunta ammattitaitoista ja kohteli potilaita tasavertaisina ja ihmislähtöisesti vai kohtelivatko he potilaita paskakasoina? Asteikolla 0-10, miten helppo sinun oli päästä loppujen lopuksi osastolle?

Lähetä kommentti