perjantai 14. huhtikuuta 2017

I wanna fly away

Ahdistaa. Päivä on ollut hyvä, mutta ahdistaa siitä huolimatta. Voi olla, että tänään on tapahtunut niin paljon kaikkea, että se on vaan yksinkertaisesti ollut mun päälleni liikaa. Mut mä en jaksa tätä enää. Mitä muutakaan mä voin enää sanoa? Mä en jaksa. En yksinkertaisesti jaksa. Mä en tahdo olla täällä enää. Mä tahdon pois. Mä olen niin väsynyt. Niin kovin väsynyt. Kun pääsis edes puhumaan jonkun kanssa. Mut seuraava keskusteluaika hoitajan kanssa on kuukauden päästä. Mä murenen jo nyt. Miten mä edes voisin selvitä sinne asti?

Antakaa mun lähteä pois. Olkaa kilttejä, älkääkä pakottako mua jäämään tänne. Mä en jaksa enää.

Äiti kysyy, miksen koskaan soita.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:( Varmaan pääsisit osastolle kun olet niin hirveän laihakin. Jos sun äiti veisi sut päivystykseen ja vaikka puhuisi sun puolesta?

<3 K

Pura kirjoitti...

Kiitos, kun huolehdit. Olet ihana. <3 Tällä hetkellä mulla on niin paljon kaikkea tekemistä, että mä en oikein voi mennä osastolle. Tietty, jos ihan hajoan niin sitten pyydän päästä. Muutenkin se osasto, jossa mä olen ollut, on (tietääkseni jo) lopetettu, enkä mä haluaisi millään vastaanotto-osastolle, kun siellä potilaat on aika arvaamattomia ja pelottaviakin. :O

Anonyymi kirjoitti...

Eks vois vaikka soittaa kriisipuhelimeen tms mitä niitä nyt on jos tosissaan haluut puhua? En kyllä tiiä siitä sen enempää.

Pura kirjoitti...

Joo voisin. Mulla on vaan aina kauhea kynnys soittaa sinne. :/

Lähetä kommentti