tiistai 4. marraskuuta 2014

Sorry


Anteeks murut, etten oo postannut aikoihin. Oon vaan mennyt huonoks. Tosi, tosi huonoks. En oo vielä koskaan ollut näin huonossa kunnnossa. Oikeesti. Mä oon hengissä - mut enää vaan jotenkuten. Mä en itsekään tiedä miten. Mut yritän tulla pian kertoilemaan kuulumisia. Kunhan vaan pystyn.

44 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

♡ Olet ajatuksissani!! ♡


♡♡♡

Anonyymi kirjoitti...

Älä pidä kiirettä kuulumistesi kertomisessa, koita saada ensin itsesi kuntoon. Hyvinvointisi on tärkeämpää kuin kuulumiset :)

Reetta kirjoitti...

Muista että susta välitetään, sä et oo yksin! Tää ei ehkä auta mutta koita jooko jaksaa, ees vähäsen vielä :( <3

Anonyymi kirjoitti...

Ei mitään kiirettä kuulumisten kertomisessa. Mä niin toivon sulle parempia vointeja, et todellakaan ole yksin. <3

Anonyymi kirjoitti...

Yritä kestää, se menee ohi<3 Ainakin jos söisit :( Eihän sitä ilman voikaan elää...

Anonyymi kirjoitti...

jeeeeee!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Niin siinä käy kun leikkii hengellään.

Lumi kirjoitti...

En kerta kaikkiaan tajua noita anonyymeja! Noi 5.11. ja 7.11. kommentit eivät ole edes julmia vaan ennen kaikkea vain naurettavan typeriä, ja on vaikea kuvitella niiden kirjoittajaksi oikein muuta kuin jonkun kolmasluokkalaisen aloittelevan koulukiusaajan. Toivottavasti jaksat kaikesta huolimatta. Mä täällä ainakin toivon niin.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko nyt kotona, vai vielä osastolla? Toivottavasti jälkimmäisessä, josko alamäki olisikin vain ponnistuslauta tulevaa nousua varten? :)

Pura kirjoitti...

Voi kiitos! <3 <3

Pura kirjoitti...

Ihana kuulla, oikeesti. :) Mä kun otan kauheasti paineita ja ahdistun, kun en pysty kirjoittamaan ja postaustauko vaan venyy. :(

Pura kirjoitti...

Voi auttaa tää, ihan oikeesti!!! Mä lupaan yrittää jaksaa. Kiitos, tästäkin. <3 :)

Pura kirjoitti...

Kiitos tuhannesti! <3 <3

Pura kirjoitti...

Mä yritän! :) Toivottavasti menee ohi ja pian. Mut ei tää kaikki taida johtua yksinään syömättömyydestä. :/

Pura kirjoitti...

Lyhyesti kirjoitettuna, mun nykyinen tilanne ei johdu yksistään syömättömyydestä.

Pura kirjoitti...

Niinpä! Mä en jaksa edes välittää tollaisista kommenteista saati että ottaisin niitä mitenkään itseeni. Huvinsa kullakin. :D

Kyllä mä jaksan! Yritän ainakin. :)

Pura kirjoitti...

Kotona olen. Mut mäkin toivon ja odotan, että tää muuttuis tästä paremmaks. :)

Pura kirjoitti...

Mä toivon, että tää liittyi tohon toiseksi viimeiseen lauseeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Olen lukenut sun blogia jo pitkän aikaa, mutta en oo jostain syystä kommentoinu. Itse oon 6 vuotta tapellut masennuksen kanssa ja nyt vihdoinkin uskalsin hakea apua tähän tilanteeseen, eniten pelottaa että mun yksi tärkeimmistä pakokeinoista(alkoholi) kitketään pois, mutta toisaalta koen suurta helpotusta siitä samalla. Syömishäiriön kanssa jouduin tekemisiin pari vuotta sitten ja se kyllä jaksaa koputella takaraivossa vieläkin ajoittain ja toivon että jaksan vaan jättää sen huomiotta kun avaa jääkaapin. Oikeastaan mun kommentoinnin pointti oli, että halusin linkittää sulle yhden biisin sen lyriikoiden takia :'D for all those sleeping - casey's song. Toivottavasti sun tilanne helpottuu

Anonyymi kirjoitti...

mä olen myös lukenut blogiasi pitkään ja haluan vain sanoa, että kirjoitat hyvin ja mielenkiintoisesti. välillä tuntuu kuin kirjoittaisit mun ajatuksista, niin samantyyppiset tilanteet ja mietteet meillä on.
mä uskon että sä pystyt nousta ylös ja kokeilla elää, mä uskon siihen vieläkin. käyn joka päivä katsomassa jos olisit kirjoittanut, sillä olet usein ajatuksissa. mutta mikään kiire ei ole kirjoittaa, oma vointi tietenkin ensin :-)
vaikutat ihanalta ihmiseltä ja musta on jotenkin surullisen hellyyttävää että jaksat välillä näyttää humoristisia pilkahduksia blogissasi sairauteemme liittyen. se on voimavara, se on ihailtava asia.
en oikein saa ajatuksiani nyt tiivistettyä mihinkään syvälliseen lauseeseen joka lohduttaisia sinua tai minua edes jollain tavalla.. mutta muista ettet koskaan ole yksin. et koskaan.

<3 Pinja

Anonyymi kirjoitti...

En niin tarkoittanutkaan, vaan että se voi kuitenkin olla suuri syy.

Maiju kirjoitti...

Blogisi on antanut minulle paljon - milloin lohdutusta, milloin iloa taidokkaasta kirjoittamisestasi, usein uusia ajatuksia. Vihdoin ja viimein jätän jonkin jäljen lukuisista vierailuistani sivuillasi. Teen sen jo kiitollisuudesta, sekä ennen kaikkea siksi, että todella toivon sinulle voimaa ja aurinkoa. Sinussa on jotakin varsin mahtavaa. Haluaisin sinun vielä jonain päivänä voivan luetella monta asiaa, jotka tuovat sinulle iloa ja joista olet elämässäsi onnellinen ja innostunut. Ja uskon siihen myös. Kiirettä ei ole, vaan matkastakin oppii varmasti paljon. Tällaiset toivotukset ja toivomukset voivat olla ahdistaviakin, mutta en tiedä miten muutenkaan asiani kertoisin. Siispä tiivistän asiani vain näin: halaus kaukaa, ja valonsäteitä päiviisi!

Anonyymi kirjoitti...

Tajuaakohan kukaan, että nää positiiviset lässytyskommentit vaan pahentaa blogin kirjoittajan oireilua?

Tyttö täynnä rakkautta ja kaipuuta kirjoitti...

Voimia ja jaksamista! :)

Reetta kirjoitti...

Ooot ajatuksissa :) taas kerran jaksamisia ja hali!! Postaa kun jaksat :)

Lumi kirjoitti...

Hei oothan elossa? Mulla on vähän huoli, kannattaisiko sun harkita lääkärille puhumista ja/tai osastojaksoa?

Anonyymi kirjoitti...

Mikä vointi?

Anonyymi kirjoitti...

Oot ajatuksissani. ♥ Miten sulla menee?

Lumi kirjoitti...

Hei, ootko hengissä?

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olet ollut pitkään hiljaa. Mitä kuuluu? Tuli mieleen, että oletko ikinä kokeillut vyöhyketerapiaa. Siitä voi saada yllättävää apua:)

Lumi kirjoitti...

Ainakin olet hengissä, koska julkaisit kommentin. Se tieto riittää. Toivon sulle voimia ja toivoa. <3

Pura kirjoitti...

Joo ihan totta, on se se suurin syy. :/

Pura kirjoitti...

Ei, ei nää ollenkaan pahenna mun oloa - päinvastoin.

Pura kirjoitti...

Kiitos! :)

Pura kirjoitti...

Voi että, ihana kuulla. Kiitos! <3 <3

Pura kirjoitti...

Elossa ollaan! :) Osastojakso olis varmasti hyväks, mut en vaan enää halua sinne. :/

Pura kirjoitti...

Hei tosi kiva kun kommentoit ja hyvä juttu, että uskalsit hakea apua. Siis se on oikeesti tosi, tosi hyvä juttu. :) Ja avun hakeminen tai salliminen ottaa sitä vastaan on just se vaikein asia.

Mä toivon, että sä löydät alkoholin tilalle jotain paljon, paljon parempaa. Se kun ei oo mikään hyvä ratkaisu. Ja mä tiedän, että sä kyllä löydät! :) Äläkä anna syömishäiriölle tillaa. Pysy vahvana! Sä kyllä pystyt vastustamaan sitä.

Niin ja kiitos biisistä. En ollutkaan kuullut tota aiemmin. :)

Pura kirjoitti...

Voi vitsit, kiitos tosi, tosi, tosi paljon! Ihanaa, että sä uskot muhun, vaikka mä en osaa uskoa itse itseeni. Mut joo, huumori pelastaa kyllä paljon. :) Ja ei tarvitse keksiä mitään syvällisiä lauseita, sun kommentti lohdutti ja piristi mua ihan valtavan paljon. Kiitos. <3

Pura kirjoitti...

Ei mitenkään erikoisen hyvä, mut elossa ollaan. Se kai on pääasia. :)

Pura kirjoitti...

Kiitos! <3 Ei kauhean vahvasti mene, mut päivä kerrallaan. :)

Pura kirjoitti...

Täällä ollaan. :)

Pura kirjoitti...

Ei nyt kauhean hyvää kuulu, mut yritän palata taas blogin pariin kirjoittelemaan. :) En oo koskaan kokeillut vyöhyketerapiaa. Täytyykin vaikka lukea siitä. :)

Pura kirjoitti...

Joo hengissä olen. Kiitos ihan hirmu paljon! <3 <3

Pura kirjoitti...

Kiitos viestistäsi, tosi kiva kun kommentoit! :) Ja kiitos tuhannesti kaikista noista kauniista sanoista. Voisinpa mä joskus kirjoittaa tänne blogiin jotain positiivista, ihan vaan kun teidän lukijoiden kommentit on aina niin ihania ja kannustavia. Eikä noi toivotukset oo lainkaan ahdistavia - päinvastoin nää piristää ihan hurjan paljon, vaikka päivä olis miten synkkä tahansa. :)

Lähetä kommentti