sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Hello from the dark side



On ollut niin paljon kaikkea tehtävää, etten ole millään ehtinyt tai jaksanut tulla kirjoittamaan. Mutta katotaan, jos taas jossain vaiheessa pääsisin tännekin kertomaan kuulumisia. Vieläkin on paljon kaikkea mitä pitäisi saada tehtyä ja oon siksi aika väsynyt, mut muuten menee ihan ok. Täällä ollaan vielä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi. Oon lukenut sun blogin läpi viime päivinä ja tykkään kyllä kovasti! Osaat niin hyvin kuvailla asioita.

Aloin miettiä tekstejä selatessa, että onko sulta koskaan tutkittu epävakaan persoonallisuushäiriön mahdollisuutta? Samaistun epävakaana erittäin hyvin sun ajatuksiin ja olen toiminut monessa asiassa samalla tavalla. Sehän kulkee käsi kädessä syömishäiriöiden kanssa.

Tsemppiä kaikkeen tulevaan! :)

Tiina Annukka kirjoitti...

Moikka :)
Eksyin ihan sattumalta blogiisi ja täytyy sanoa, että tykkään lukea sitä. Itsekin vaikeasta masennuksesta kärinyt jo useamman vuoden.

Toivottavasti palaat vielä kirjoittamaan. :) Ja hyvä, että asiat ovat ok.

https://japimeyslaskeutui.blogspot.com

Pura kirjoitti...

Oho, vautsi kiitos! :D Mulle on diagnosoitu tai oikeammin päädiagnooseihin lisätty tunne-elämän epävakaat piirteet, mut itse asiassa nyt mulla aletaan tutkia sitä tarkemmin, että olisko kriteereitä ihan varsinaiseen diagnoosiin.

Kiitti hirmusesti! <3

Pura kirjoitti...

Ohoo, kiitos! :D Ihan tässä just tuli hirvee hinku palata säännöllisen blogikirjoittamisen pariin ja uusi teksti on itse asiassa juurikin tuloillaan! Tsemppiä ja jaksamista sullekin tulevaan! <3 <3

Lähetä kommentti